The Musikverein Otterberg (MVO) said good bye to his long-standing guest players Steven and Carrie Sonnen. Steven and Carrie were stationed as members of the armed forces and had a leading role as part of the US Army Band in Sembach. Because they resided in Otterberg, both were actively engaged with our local Otterberg orchestra. Now Steven and Carrie were reassigned to the United States. The MVO recognized both for the their professional support during a farewell party  at the local club grounds (Schlossberg)
Der Musikverein Otterberg (MVO) verabschiedete seine langjährigen Gastspieler Steven und Carrie Sonnen. Steven war als Militärangehöriger in leitender Funktion bei der US Army Band in Sembach stationiert. Da sie ihren Wohnsitz in Otterberg hatten, entschieden sich beide a ktiv in unserem Orchester mitzuwirken. Nun wurde Steven zurück in die USA versetzt.  Der MVO bedankte sich für die professionelle Mitarbeit mit einer zünftigen Abschiedsfeier auf dem Vereinsgelände (Schlossberg).
Both, Steven and Carrie  welcomed their US visitors in a beautiful horse carriage followed by a live appearance of the band in honour of Steven and Carrie. Da die beiden Besucher aus den USA begrüßen konnten wurde vom MVO auch zusätzlich eine tolle Kutschfahrt durch die Umgebung organisiert. Auch dabei gab es natürlich ein kleines Ständchen